2016-03-30 20:09:07

Natjecanja

Pohvaljujemo sve učenike naše škole koji su ove godine sudjelovali na školskim i županijskim natjecanjima.

U području Biologije natjecale su se učenice Hanžek Anamarija iz 7.-og te Hanžek Snježana iz  8.-og razreda, Povijest: Hanžek Snježana, Culej Marijana, Brčić Domagoj, Šaka Domagoj i Hunjak Mihael, iz 8.razreda, te iz 7.- og razreda Nikola Puklin i Tin Šarkanj.

U natjecanju Klokan bez granica sudjelovalo je 26-ero učenika iz  2.,3.,4.,5.i 8.-og razreda.

U području Geografije natjecale su se učenice  5.-og razreda Runjak Matea i Topolski Ivana, a u području  Hrvatski jezik- Marijana Culej, 8.razred koja je pozvana i na županijsko natjecanje.

Na međugradskom natjecanju Pomladak CK natjecali su se  Domagoj Šaka, 8.razred, Julija Škof, 5.razred, Matea Runjak, 5.razred, Ivana Topolski, 5.razred, Snježana Hanžek, 8.razred te Leonardo Škof, 7. razred, na Lidranu smo predstavili naš školski list „Maslaček“.

 

U kategoriji Mladih tehničara OŠ Belec su predstavili učenici: Marin Hopek, 5.razred, Jurica Brčić, 7.r.. Leonardo Škof, 7.r., Ivana Topolski, 5.razred, Matea Runjak, 5.r, Marijana Culej, 8.r., Josip Đurinek, 8.r. i Mihael Hunjak, 8.razred. Učenici Marin Hopek, Jurica Brčić, Ivana Toploski i Josip Đurinek natjecali su se i na županijskoj razini.

U području Matematike natjecali su se Snježana Hanžek, Josip Mikulčić, Josip Đurinek, Kristijan Bočkaj, Domagoj Šaka i Marijana Culej iz  8.-og razreda te iz 5.-og razreda Barbara Jaklić, Ivana Topolski i Matea Runjak.

 

Na LIK svoje su radove poslali Snježana Hanžek,8.r, Hopek Marin, 6.razred i Karla Stipeč, 6. razred.

 

Posebne čestitke idu našoj odbojkaškoj ekipi koja je sudjelovala na međužupanijskom natjecanja u Bjelovaru, a čine ju učenici 7.  i 8.–og razreda: Domagoj Šaka, Mihael Hunjak, Josip Đurinek, Tomislav Delija, Tin Šarkanj, Tomislav Brčić, Josip Mikulčić, Filip Šaka i Leonardo Škof pod vodstvom učiteljice Jožice Gregorin.


Osnovna škola Belec